Blaasextrusie 

Vervaardigen van flessen en holle voorwerpen in HDPE  

Contacteer ons

Van idee tot realisatie bij IIP... 


Blaasextrusie, ook bekend als extrusieblaasvormen, is een proces voor het maken van holle kunststof producten. Het begint met het extruderen van gesmolten plastic tot een buisvormige vorm, bekend als een parison. Deze parison wordt vervolgens in een mal geplaatst en opgeblazen met lucht, zodat het plastic de vorm van de mal aanneemt. Deze techniek wordt veel gebruikt voor het vervaardigen van producten zoals flessen en containers, vanwege de uniforme wanddikte en sterkte die het de producten biedt

We gebruiken dit proces om een scala aan producten te produceren, met een speciale focus op HDPE (High-Density Polyethyleen) vanwege de robuustheid en veelzijdigheid. Ons productassortiment omvat stevige flessen die zijn aangepast aan diverse opslagbehoeften. Een sprekend voorbeeld van onze productievaardigheden is de creatie van vetpatronen op vraag van onze klant. Deze patronen zijn een bewijs van onze toewijding aan precisie en uitmuntendheid

Onze mogelijkheden bij IIP gaan verder dan alleen productie. Wij bieden totaaloplossingen, die alles omvatten vanaf het initiële ontwerpconcept tot aan de productie van het eindproduct. Dit omvat het vervaardigen van op maat gemaakte blaasvormen (blaasmatrijzen), zodat elk item precies voldoet aan de specifieke behoeften van onze klanten. 

Bij IIP zijn we er trots op een allesomvattende aanbieder te zijn, onze klanten te assisteren bij elke stap op de weg van een idee naar een volledig gerealiseerd, hoogwaardig product.


Contacteer ons 

Schroefdoppen 

IIP - veelzijdige producent van sluitingen, schroefdoppen voor flessen en Jerrycans  

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige push-pull doppen die ideaal zijn voor detergenten, en zorgen voor gebruiksgemak en veiligheid. 
Daarnaast zijn onze schroefdoppen voorzien van afscheurringen perfect voor jerrycans, en bieden ze extra beveiliging voor uw producten. 
Wij zijn toegewijd aan duurzaamheid en gebruiken milieuvriendelijke materialen en processen. Neem contact met ons op voor op maat gemaakte oplossingen voor uw dopbehoeften - waar innovatie en kwaliteit samenkomen in elk product! 

Learn more