Spuitgieten van Kunststoffen 

Vervaardigen van plastic onderdelen  

Contacteer ons

Fabrikant van plastic onderdelen.

Spuitgieten van kunststoffen 
IIP beschikt over 18 spuitgietmachines met een sluitkracht van 25 ton tot en met 320 ton. 
Onze machines zijn eveneens voorzien van SEPRO robots - dit zorgt ervoor dat onze machines onbemand kunnen produceren.
Tevens beschikken wij over een hybride blaasextrusie machine met een dubbel station.  Deze machine is geschikt voor het blazen van flessen in HDPE van 50 ml tot en met 750 ml naargelang de vorm. 

Blaasextrusie
IIP beschikt over een hypermoderne blaasmachine voor het maken van flessen in HDPE. 
Wij kunnen flessen blazen tot 750 ml.

Vervaardigen van matrijzen
Tevens hebben wij ruime ervaring in het maken van matrijzen (zowel spuitgietmatrijzen als blaasmatrijzen)
Wij beschikken over de nodige werktuigmachines om onze eigen matrijzen te vervaardigen.

Each machine is equipped with advanced peripherals such as a coloring, pick and place unit and an automatic vacuum system, which allows the production of most plastics to be fully automated.  24-hour run 7/7.

Niet alleen kunt u op ons vertrouwen voor het spuitgieten van uw producten met behulp van uw eigen matrijzen, maar bij IIP beschikken we ook over een divers assortiment van onze eigen producten. Wij hebben meer dan 100 standaardproducten. 

Jan Van Wynendaele • CEO of IIP

Standaard producten 

Schroefdoppen 

We produceren schroefdoppen geschikt voor verschillende toepassingen. Onze doppen zijn verkrijgbaar in versies met en zonder een verzegelde afscheurring, waardoor ze veelzijdig zijn voor verschillende productents.


Hoekbeschermers 

Speciaal ontworpen voor de veilige verpakking van breekbare voorwerpen zoals spiegels en tafelbladen. Deze hoekbeschermers bieden extra bescherming tijdens transport en opslag, waardoor het risico op schade aanzienlijk wordt verkleind.
  

Potten voor Cosmetica 


Onze potten voor cosmetica combineren functionaliteit met esthetiek. Ideaal voor een breed scala aan cosmetische producten, ze zijn met precisie vervaardigd om kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.